AppTeamet
Image
Katarina Woxnerud
Katarina er en tobarnsmor som har trent siden barneårene. Hun har hittill publisert hele 18 bøker innenfor mosjon og helse, 12 treningshefter, 8 treningsdvd og en hel del annet smått og godt. Katarina er leg. naprapat og har tidligere blitt utnevnt til Årets Naprapat i Sverige.
Treningskunder/pasienter kan vare alt fra kvinner med mammamager som de ikke får bukt med, personer med vond rygg/skuldre eller toppidrettsmenn og -kvinner som har behov for å finslipe kontrollen i kroppen. Alt handlar om å få samspillet mellom de dype og overfladiske musklene i kroppen til å fungere på best mulig måte. Og på en slik måte som støtter personen som skal benytte seg av dem.

Etter Katarinas første graviditet skrev hun boken Mammamotion som ble gitt ut av Fitnessförlaget. Hun savnet allerede da en bok som fortalte om hva som sker i kroppen under graviditeten nettopp ved trening. Helt siden den tid har Katarina jobbet med både gravide og ikke-gravide kvinner og menn for å hjelpe dem med å gjenopprette funktionen i de viktige dype magemusklene. I kjølevannet av dette dukket dermed idéen om en app opp, som et bra hjelpemiddel for å trene hjemme. Den første appen MammaMage kom ut allerede i 2013: MammaMage - om opptrening etter fødselen. Deretter var appen MammaGravid klar i desember 2017: MammaGravid - styrk kroppen fra innsiden og ut under graviditeten.

I mai 2017 startet Katarina - sammen med sin kollega Mary-Lou Richards Nilsson - en egen klinik med fokus på kvinners helse: Hela Kvinnans Klinik. Klinikken ligger sentralt i Stockholm på Södermalm og er der for ``hele kvinnen hele livet``. På klinikken jobber hun med apparater som ultralyd og biofeedbacksystem med strøm for å trene opp og teste bekkenbunnsmuskulaturen hos sine pasientene. Klinikken innehar for øvrig kompetanse som leg. naprapat, cert. MammaMagetrenere, doula, lege, sykepleier og personlig trener, m. fl. - hvor alle samarbeider med kvinnen i fokus. Les mer på helakvinnansklinik.se

Image
Produksjon av den tekniske løsningen
MammaMage
Produksjon og teknisk løsning: SparklingZoo.
De fremste kontaktene var Mats og Pontus. De snappat direkte opp min idé, de så raskt flyten og kom med manga bra innspill til hvordan appens innehold kunne forbedres og tydliggjøres.

MammaGravid
Produksjon og teknisk løsning: WeKnowIt
Projektleder for utviklingen har vært Anton Efraimsson og den som har utført arbeidet for iOS er Albin Baaw hos WeKnowIt.

Image
Fotografi og Film
Peter og Katarina har jobbet sammen i en rekke ulike filmprosjekt og har sammen produsert hele fem treningsdvd og en rekke andre kortere filmer, i tillegg til fotografering.